dinsdag 26 juli 2011

Lekker eten

Ik heb de afgelopen tijd al heel wat keren op De Parade gegeten. De keuze van het 'restaurant' werd meestal ingegeven door andere factoren dan het lekkere eten: Waar kun je snel eten? Waar maak je je kind het gelukkigst mee? Waar zit je droog? Gelukkig was het eten wel elke keer om je vingers bij af te likken!

pasta van mobiel restaurant Lust

Bij mobiel restaurant Lust kun je verschillende salades en pasta's eten. Dat gaat meestal lekker snel (in ieder geval voor medewerkers...). Je bestelt bij de balie en als het klaar is roepen ze je bonnummertje om. Wel zaak dus om te zeggen dat je dat niet kunt horen als dove! Maar daar is vast een oplossing voor te vinden.

Bij La Cantine / La Vitrine kun je vooral lekkere frietjes en brood met aioli (knoflook'saus') krijgen, waar ik dol op ben. Maar er zijn ook vleesgerechten en vegetarische quiches. La Vitrine is volgens mij de 'snackbar' van La Cantine.

Je eigen poffertjes bakken bij Au Gwen Marie blijft natuurlijk leuk. En echt niet alleen lekker voor mensen onder de 10 jaar...

Voor een toetje kun je terecht bij de ijsjes van 'Salon de coupe'. Daar hebben ze naast gewoon frambozenijs ook bijzondere smaken, zoals rabarber-gember of yoghurt-rode bietijs.





Maar ook bij The Juicy's hebben ze lekker toetjes in de vorm van verschillende soorten taart.
Voor koffie en thee kun je terecht bij een tent van DE (weet eigenlijk niet of die een eigennaam heeft...) Ik vind het daar wel altijd heel lang duren voor je je kopje thee of koffie krijgt. Als je nog weinig tijd hebt voor een voorstelling dan kun je beter naar Cafe Correct (daar gaat het ook niet reuzesnel, maar daar is de rij vaak korter).

hier vond ik nog een recensie over de verschillende bars/restaurants die op De Parade staan. Het is wel een stukje van 2 jaar geleden! Inmiddels dus vast een andere menukaart en andere smaaksensaties... Ik geloof ook dat de Tempura Bar er dit jaar niet is. De andere genoemde restaurants wel (Andre Amaro alleen nog in Amsterdam).

Heb je zelf nog tips voor anderen, laat het dan weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten