vrijdag 3 augustus 2012

Ik hou het hier niet meer uit! met schaduwtolken


Deze voorstelling, met bekende mensen als Dick van den Toorn, Tibor Luckasz en Liek van Lexmond, wordt getolkt door vier Gebarentaal tolken.

Carola en Ted hebben het gehad in Nederland. Het gemopper, het slechte weer, het gebrek aan ruimte. Ze besluiten alles wat ze hebben in hun tweedehands busje te gooien en, niet gehinderd door het ontbreken van enige (talen)kennis, een macrobiotische nudistencamping in hartje Bulgarije te beginnen. Zal het dit a-dynamische tweetal lukken een nieuw bestaan op te bouwen? Of eindigt dit avontuur in 'huilie huilie'?


theaterparadijs schrijft: "Wij bezochten: “Ik hou het hier niet meer uit!” met Dick van den Toorn, Tibor Luckasz, Mirjam Stolwijk, Kay Krijnen en Lieke van Lexmond. Een leuke voorstelling met veel humor, liedjes en verrassende elementen die gaat over Carla en Ted die het in Nederland wel gehad hebben met het weer, het gemopper en gebrek aan ruimte en daarom een macrobiofische nudistencamping in het hartje van Bulgarije gaan beginnen.
Een voorstelling waar het aanwezige publiek op een leuke en ludieke wijze wordt betrokken bij het verhaal, het ontbreken van enige (talen-)kennis van Carla en Ted (Stolwijk en van den Toorn) geen probleem blijkt te zijn, Tibor Luckasz met o.a. een toespraak de lachers op zijn hand heeft en Lieke van Lexmond ontroert met een prachtig lied. En, de voorstelling heeft  een verrassend slot!"

Deze voorstelling is met tolk te zien
in Utrecht op 3 + 4 augustus
en in Amsterdam op 10 + 11 augustus 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten